A one of a kind interior... Ontdek dit recent opgeleverde project
+31 (0)413 76 00 46
21.07.22

Grensverleggend ontwerpen met finishes van écht metaal

Ben je voor een interior design op zoek naar een unieke, metalen afwerking met een luxe uitstraling? Dan ben je Twans aan het juiste adres. Als surface specialist voor de interieur,- en jachtbouw hebben we namelijk het vakmanschap en kennis in huis om elk interieurstuk te voorzien van dé perfecte metalen finish. Onlangs zijn we gecertificeerd als VeroMetal® specialist en kunnen we elk ontwerp realiseren. Jouw creativiteit is onze grens!

Wat is VeroMetal®?

VeroMetal® zijn koud vloeibare metalen die vrijwel op elk materiaal, zowel binnen als buiten, aangebracht kunnen worden. Door een interieurstuk te voorzien van VeroMetal® creëer je een dunne laag écht metaal. Er zijn meer dan 20 authentieke metalen beschikbaar dus elke gewenste uitstraling, van messing, koper of brons tot RVS en aluminium is realiseerbaar. Daarnaast zijn er oneindig veel combinaties denkbaar. Wat dacht je van een speciale mix van brons en koper? Door het oppervlak te behandelen zoals echt metaal, bijvoorbeeld schuren, polijsten, patineren of oxideren, ontstaan de meest bijzondere structuren, patina’s en afwerkingen en krijgt elke interieurstuk een karakteristieke metalen uitstraling!

Bewezen kwaliteit

Naast ontwerpvrijheid maakt de jarenlange ervaring en de bewezen kwaliteit dat veel toonaangevende architecten en ontwerpers VeroMetal® toepassen. Het beste bewijs daarvan zijn de spraakmakende projecten die reeds met VeroMetal® gemaakt zijn: VeroMetal.com

Ook duurzaam en milieuvriendelijk

Realiseer een ontwerp met 90% minder metaal. Vervang massieve metalen delen door een milieuvriendelijkere oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een lichtgewicht ondergrond met een VeroMetal® metalen finish van 120-150 micron. Het project heeft de uitstraling van echt metaal, maar er worden significant minder metalen grondstoffen verbruikt. Daarnaast zorgt de lichtere constructie voor een besparing van energie doordat er minder gewicht verplaatst wordt.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie? Ons team van de interieurspuiterij helpt je vraag verder om de uitstraling te realiseren die jij voor ogen hebt. Mail naar info@twans.nl of bel +31(0)413 76 00 46.

View our Blog
Contact

Heeft u een mooie uitdaging voor ons?

Contact us