A one of a kind interior... Ontdek dit recent opgeleverde project
+31 (0)413 76 00 46
Ons vakmanschap

Grensverleggend vakmanschap

Opereren op het allerhoogste niveau betekent jezelf continu verbeteren, op zoek gaan naar grenzen en ze vervolgens verleggen. Iedere dag opnieuw. Onze ervaren vakspecialisten gaan elke uitdaging aan en weten hierdoor als geen ander hoe zij interieurdromen tot leven wekken. Noem ons gerust vakidioten, want dat zijn we!

Werkplaats

State-of-the-art machinepark

Verspreid over 2650 m2 beschikt onze werkplaats over een state-of-the-art machinepark met o.a. een CNC-machine, formaatzaag, lasermachine, fineervoegmachine en een thermovormer om het hoogwaardige materiaal Corian mee te verwerken en een eigen interieurspuiterij. Hierdoor kunnen we voor elk onderdeel topkwaliteit leveren.

Projectmanagement en engineering

Turn-key

Onze vele jaren ervaring in de productie van high-end interieurs maakt ons expert in zeer complexe en omvangrijke projecten voor superjachten en villa’s. Hoe uitdagend wensen en eisen ook zijn, voor ons team is geen detail te klein en is er altijd een technische oplossing. We zijn betrokken bij elke fase van de bouw; van het ontwerp en de engineering, via de productie van mock-ups en custom details tot het moment waarop alles samenkomt, de montage en integratie.

 

In-house interieurspuiterij

Voor de perfecte finish

Van metallic coating tot high gloss lakwerk. Als surface specialist voor de interieur,- en jachtbouw hebben we de kennis en het vakmanschap in huis om elk interieurstuk te voorzien van de perfecte finish in onze eigen interieurspuiterij.

Gecertificeerd Corian® verwerker

 

Solid surface in any shape

Wij zijn gespecialiseerd én erkend verwerker van Solid Surface, Corian®. Dit unieke plaatmateriaal op basis van acryl is duurzaam, slijtvast, schoon, hygiënisch, vlekwerend en vochtbestendig. Daarmee is het een geliefde keuze voor toepassing in badkamers, keukens en interieurprojecten. Het materiaal kan naadloos verlijmd worden en vrijwel in elke vorm geperst worden. Groot formaat, organische vormen of gedurfde effecten van kleur en lichtdoorlatendheid? Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos, the sky is the limit! De mogelijkheden zijn eindeloos, the sky is the limit!
Turning dreams to reality

The process in a nutshell

Ontwerp

Ieder project start met een (design)droom. Deze vertalen wij in een zeer gedetailleerd ontwerp dat naast esthetisch ook technisch-constructief hoogwaardig is.

Projectmanagement

Kiezen voor Twans betekent kiezen voor een onbezorgd en gestroomlijnd traject. Ons grensverleggend vakmanschap combineren we met hoogwaardig projectmanagement. We pakken graag de leading rol om ervoor te zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Zo denken we graag met u mee en verzorgen we met alle liefde de communicatie met partners en leveranciers. Door de jaren hebben we een stevig netwerk opgebouwd met partijen die net als wij gaan voor het hoogst haalbare en waar zowel wij als u blindelings op kunnen vertrouwen.

Engineering

Ieder project is in onze ogen uniek, of zoals wij het noemen: ‘Twan-of-a-kind’. Elk element, groot en klein, wordt daarom volledig op maat uitgewerkt; van de vormgeving, detaillering tot aan de afwerking. Maatwerk tot in de finesse dus!

Realisatie

Om het optimale resultaat te bereiken, combineren we puur handwerk met innovatieve en geavanceerde technieken in de vorm van moderne ambacht. We maken hierbij enkel gebruik van de meest exclusieve materialen, zoals marmer, fineer en Corian, die in veel gevallen door onszelf custom-made ontwikkeld worden. Niet voor niets worden wij ook wel ‘Corian-kunstenaars’ genoemd. Alle interieurelementen worden door ons voorzien van de juiste kleur en bewerking. We hebben een eigen spuiterij waardoor de mogelijkheden voor afwerkingen letterlijk eindeloos zijn. The sky is the limit!

Montage

Een interieur is pas helemaal af als deze in de juiste vorm op de juiste plek staat. De montage verzorgen wij zelf op locatie. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Contact

Heeft u een mooie uitdaging voor ons?

Contact us