Erevermelding Hoogh Design voor uniek maatwerkinterieur by Twans
+31 (0)413 76 00 46
Ons vakmanschap

Grensverleggend vakmanschap

Opereren op het allerhoogste niveau betekent jezelf continu verbeteren, op zoek gaan naar grenzen en ze vervolgens verleggen. Iedere dag opnieuw. Onze ervaren vakspecialisten gaan elke uitdaging aan en weten hierdoor als geen ander hoe zij interieurdromen tot leven wekken. Noem ons gerust vakidioten, want dat zijn we!

Werkplaats

State-of-the-art machinepark

In onze werkplaats bieden we alle disciplines onder één dak. Verspreid over 2650 m2 hebben we een state-of-the-art machinepark gebouwd met onder meer een eigen interieurspuiterij, CNC-freezer en machine om het hoogwaardige materiaal Corian mee te verwerken. Hierdoor kunnen we voor elk onderdeel topkwaliteit leveren.

De mogelijkheden zijn eindeloos, the sky is the limit! De mogelijkheden zijn eindeloos, the sky is the limit!
Turning dreams to reality

The process in a nutshell

Ontwerp

Ieder project start met een (design)droom. Deze vertalen wij in een zeer gedetailleerd ontwerp dat naast esthetisch ook technisch-constructief hoogwaardig is.

Projectmanagement

Kiezen voor Twans betekent kiezen voor een onbezorgd en gestroomlijnd traject. Ons grensverleggend vakmanschap combineren we met hoogwaardig projectmanagement. We pakken graag de leading rol om ervoor te zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Zo denken we graag met u mee en verzorgen we met alle liefde de communicatie met partners en leveranciers. Door de jaren hebben we een stevig netwerk opgebouwd met partijen die net als wij gaan voor het hoogst haalbare en waar zowel wij als u blindelings op kunnen vertrouwen.

Engineering

Ieder project is in onze ogen uniek, of zoals wij het noemen: ‘Twan-of-a-kind’. Elk element, groot en klein, wordt daarom volledig op maat uitgewerkt; van de vormgeving, detaillering tot aan de afwerking. Maatwerk tot in de finesse dus!

Realisatie

Om het optimale resultaat te bereiken, combineren we puur handwerk met innovatieve en geavanceerde technieken in de vorm van moderne ambacht. We maken hierbij enkel gebruik van de meest exclusieve materialen, zoals marmer, fineer en Corian, die in veel gevallen door onszelf custom-made ontwikkeld worden. Niet voor niets worden wij ook wel ‘Corian-kunstenaars’ genoemd. Alle interieurelementen worden door ons voorzien van de juiste kleur en bewerking. We hebben een eigen spuiterij waardoor de mogelijkheden voor afwerkingen letterlijk eindeloos zijn. The sky is the limit!

Montage

Een interieur is pas helemaal af als deze in de juiste vorm op de juiste plek staat. De montage verzorgen wij zelf op locatie. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Contact

Heeft u een mooie uitdaging voor ons?

Contact us