A one of a kind interior... Ontdek dit recent opgeleverde project
+31 (0)413 76 00 46
Yacht interior

Jarenlange expertise en vertrouwen

Bij de realisatie van superjachten komt enorm veel gespecialiseerde vakkennis en ervaring kijken. Naast een exceptionele vormgeving ligt de lat ook op technisch niveau bijzonder hoog.

We zijn er trots op dat we onze klanten en partners het vertrouwen van jarenlang zorgvuldig opgebouwde expertise kunnen bieden. Onze bloeiende samenwerkingen met scheepswerven en toparchitecten vormen het bewijs van onze succesvolle aanpak.

Esthetisch en functioneel

We pakken met veel passie de meest complexe projecten op

Van interieur tot exterieur. We weten exact welke materialen en bewerkingsmethodes geschikt zijn voor elk element en hoe een ontwerpdroom zo op esthetisch en technisch perfecte wijze tot leven gewekt kan worden. Geen design of uitdaging gaat ons te ver!

Ik ken Twans uit de superjachtwereld waarin zij, met hun jarenlange kennis en ervaring inmiddels hun sporen hebben verdiend”. Onze samenwerking begon met een project voor een superjacht waarvoor we een interactief LCD plafond van maar liefst 11 m2 creëerden. Het project was technisch enorm uitdagend maar het resultaat verbluffend, een echt kunstwerk waar we beiden trots op zijn. Inmiddels werk ik ruim 4 jaar samen met het team van Twans. Het zijn vakmannen die weten waarover ze praten. Ze denken mee, schakelen snel en gaan elke uitdaging aan. Ik kan op hen rekenen en weet wat ik aan ze heb; geen gezeur en topkwaliteit!

Erik-Jan van Berkel

Creative director - Elemntz
Your big idea, our smallest details. Your big idea, our smallest details.
Uw droom in levenden lijve

De trajecten rondom superjachten zijn veelal langdurig en intensief

Wij begeleiden u nauwgezet bij elke stap en zijn pas tevreden als uw klanten dat ook zijn. Denk daarbij aan het technisch advies voor wat betreft gewicht en weersbestendigheid van materialen en bewerkingen en de technische vertaling van het ontwerp. Hierbij gaan we verder dan schetsen en 3D-beelden. Desgewenst maken we een mockup: een compleet gerealiseerd interieuronderdeel. Hierdoor krijgt u niet alleen visueel een gedetailleerd beeld van de creatie, maar kunt u de diverse elementen ook echt voelen en ervaren. De afwerkingen en bewerkingen van het materiaal worden volledig door ons op maat gemaakt. Elk element beantwoordt zo exact aan uw verwachtingen, tot in de kleinste details.

Samenwerkingen

Trots op onze samenwerkingen

Contact Yacht interior

Neem direct contact op met Twan van den Heuvel

+31 (0)413 76 00 46
tvdheuvel@twans.nl

Contact us