Ontdek, voel en beleef de interieurbouw tijdens Techniek Dag Uden op 1 maart 2024
+31 (0)413 76 00 46
Yacht interior

Jarenlange expertise en vertrouwen

Bij de realisatie van superjachten komt enorm veel gespecialiseerde vakkennis en ervaring kijken. Naast een exceptionele vormgeving ligt de lat ook op technisch niveau bijzonder hoog.

We zijn er trots op dat we onze klanten en partners het vertrouwen van jarenlang zorgvuldig opgebouwde expertise kunnen bieden. Onze bloeiende samenwerkingen met scheepswerven en toparchitecten vormen het bewijs van onze succesvolle aanpak.

Esthetisch en functioneel

We pakken met veel passie de meest complexe projecten op

Van interieur tot exterieur. We weten exact welke materialen en bewerkingsmethodes geschikt zijn voor elk element en hoe een ontwerpdroom zo op esthetisch en technisch perfecte wijze tot leven gewekt kan worden. Geen design of uitdaging gaat ons te ver!

In de superjachtbouw zijn kwaliteit, vakmanschap en het vermogen om de meest complexe uitdagingen het hoofd te bieden erg belangrijk. Twans biedt dit en mede daarom heeft Heesen Yachts al jaren een goede relatie met Twans. We werken momenteel samen voor de bouw van een 80 meter superjacht waarvoor Twans het exterieurmeubilair maakt. Al in het offertetraject werd duidelijk dat Twans ontwerpideeën moeiteloos omzet in heldere werktekeningen en bereid is om net dat stapje extra te zetten. Zo was ik erg verrast door de mockup die gepresenteerd werd. Verder in het project blijkt dat Twans duidelijk communiceert, elke projectuitdaging aan gaat en kwaliteit levert. Het is prettig om met het team van Twans samen te werken en ik heb er vertrouwen in dat we ook dit gave project weer succesvol afronden!

Martijn Klerks

Project leader interior engineering - Heesen yachts
Your big idea, our smallest details. Your big idea, our smallest details.
Uw droom in levenden lijve

De trajecten rondom superjachten zijn veelal langdurig en intensief

Wij begeleiden u nauwgezet bij elke stap en zijn pas tevreden als uw klanten dat ook zijn. Denk daarbij aan het technisch advies voor wat betreft gewicht en weersbestendigheid van materialen en bewerkingen en de technische vertaling van het ontwerp. Hierbij gaan we verder dan schetsen en 3D-beelden. Desgewenst maken we een mockup: een compleet gerealiseerd interieuronderdeel. Hierdoor krijgt u niet alleen visueel een gedetailleerd beeld van de creatie, maar kunt u de diverse elementen ook echt voelen en ervaren. De afwerkingen en bewerkingen van het materiaal worden volledig door ons op maat gemaakt. Elk element beantwoordt zo exact aan uw verwachtingen, tot in de kleinste details.

Samenwerkingen

Trots op onze samenwerkingen

Contact Yacht interior

Neem direct contact op met Twan van den Heuvel

+31 (0)413 76 00 46
tvdheuvel@twans.nl

Contact us