A one of a kind interior... Ontdek dit recent opgeleverde project
+31 (0)413 76 00 46
Ons verhaal

Wij zijn Twans!

Een gedreven interieurbouwbedrijf dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van next-level interieurs. Sinds 2008 vertalen we vakmanschap, kwaliteit en passie moeiteloos in custom-made creaties voor superjachten, high-end villa’s en andere unieke ‘Twan-of-a-kind’-projecten.

Twan en Twan

Onze passie vertaald in 2650 m2 vakmanschap

Het verhaal van Twans begint bij Twan van den Heuvel en Twan van den Bogaart, twee vrienden uit hetzelfde Brabantse dorp. Naast dezelfde naam delen Twan en Twan een grote passie voor de exclusieve interieurbouw. Die passie bracht hen via de opleiding voor scheepsinterieurbouw naar Heesen Yachts in Oss, waar ze de fijne kneepjes van het high-end interieurvak leerden. In 2008 besloten Twan en Twan hun krachten te bundelen in een eigen onderneming, ‘Twan en Twan’. Wat begon in een schuur aan huis, werd in korte tijd een florerend bedrijf. Vier verhuizingen en een naamsverandering later is Twans uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de wereld van superjachten en high-end residentiele projecten. Het bedrijf is gevestigd in een 2650 m2 groot pand in Uden. Vanuit hier wordt, in samenwerking met top(interieur)architecten en scheepswerven, gewerkt aan de meest prestigieuze interieurprojecten voor klanten over de hele wereld. Ondanks deze mooie en snelle groei zijn de gedeelde passie en Brabantse nuchterheid nog steeds in alles voel- en zichtbaar. En daar zijn we best wel trots op!

We willen van onschatbare waarde zijn, de wereld letterlijk een stukje mooier maken. We willen van onschatbare waarde zijn, de wereld letterlijk een stukje mooier maken.
Onze missie

Van onschatbare waarde zijn

Twans betekent vrij vertaald ‘de onschatbare’. En dat is precies waar wij voor staan! Met ons werk willen we van onschatbare waarde zijn voor onze klanten en partners, de wereld letterlijk een stukje mooier maken. We gaan daarbij tot het uiterste, waardoor het onmogelijke mogelijk wordt.

Het Twans-DNA

Vertrouwen, kwaliteit, vakmanschap, passie en ontzorgen

Het zijn de waarden die Twans Twans maken, verankerd in ons DNA.

Vertrouwen

In ons werk draait alles om vertrouwen. Alleen door mooie klantrelaties en sterk partnerschap kunnen we doen wat we doen.

Kwaliteit

Constante topkwaliteit leveren, daar staan wij voor. Wij gaan in alles voor het hoogst haalbare en zien erop toe dat dit overal wordt nageleefd.

Vakmanschap

In ons werk combineren we puur handwerk met het gebruik van de meest innovatieve en geavanceerde technieken en exclusieve materialen. Hierdoor zijn we in staat grensverleggend vakmanschap te leveren.

Passie

Twans is geboren uit de passie voor het exclusieve interieurvak. En die passie is vandaag de dag nog steeds in alles voel - en zichtbaar. Net zoals onze Brabantse nuchterheid trouwens!

Perfect projectmanagement

We vinden het belangrijk dat onze klanten en partners een onbezorgd traject ervaren. We geloven in een transparante manier van werken, met korte lijnen en een heldere communicatie. Afspraak is bij ons ook echt afspraak.

Erkend SBB Leerbedrijf

Zorgen voor vakmensen van de toekomst

Twan van den Heuvel: “Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst van ons vakmanschap. Daarom leiden wij al jarenlang studenten op. We bieden hen een goede en veilige werkplek om de fijne kneepjes van het vak te leren in de praktijk. Ook dragen wij ons steentje bij in de branchecommissie van het Summa College om zo te zorgen voor een perfecte aansluiting van de opleiding op de praktijk”.

 

Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij ons team komen versterken bij de creatie van de meest prestigieuze topprojecten? Check dan onze vacatures.

Read more
Contact

Heeft u een mooie uitdaging voor ons?

Contact us