Werken in dé top van de interieurbouw? Dat wil jij toch ook?
+31 (0)413 76 00 46
Residential interior

Next-level interieurs

Onze gespecialiseerde vakkennis en ervaring zetten we ook in om villa’s, appartementen en penthouses te verrijken met de meest unieke en exclusieve interieurs. Wij laten elke designdroom tot leven komen in de realisatie van next-level creaties die turn-key worden opgeleverd en de woning omtoveren in een droomhuis.

Uniek

Voor iedere vraag een exclusief antwoord

Uw ideeën en ontwerpen worden door ons uitgewerkt in een technisch ontwerp en vertaald in een custom-made realisatie. Door de combinatie van grensverleggend vakmanschap en hoogwaardig projectmanagement kunnen we voor iedere ontwerpvraag een perfect passend antwoord bieden. Elk project is uniek en wordt door ons ook als zodanig benaderd. Dit uit zich onder andere in de vervaardiging van vele bijzondere details. Juist die details maken het verschil. Onze werkplaats is uitgerust met talloze geavanceerde machines, zoals een eigen spuiterij, CNC-freezer en machine om Corian mee te verwerken. Hierdoor kunnen we alles in eigen huis ontwikkelen en elk idee – hoe complex, innovatief en creatief ook – verwezenlijken en turn-key opleveren. U wordt bij iedere stap begeleid, zodat alles naar wens en binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.

Tell us your vision, we realise your idea. Tell us your vision, we realise your idea.

Voor het realiseren van het interieur van onze nieuwe woning hebben we met meerdere partijen aan tafel gezeten. De keus viel direct op Twans; professionele vakmannen die meedenken. Ze vertaalden onze wensen moeiteloos in een ontwerp waar we nog iedere dag van genieten. Twans is voor ons een betrouwbare partner die ervoor zorgde dat ons interieur gerealiseerd werd op afspraak en tijd. Wij kijken terug op een fijne samenwerking!

Geert en Marjel van Dongen

- uit Zeeland
SAMENWERKINGEN

Trots op onze samenwerkingen

Contact Residential interior

Neem direct contact op met Twan van den Heuvel

06 10 10 13 28
tvdheuvel@twans.nl

Contact us