A one of a kind interior... Ontdek dit recent opgeleverde project
+31 (0)413 76 00 46
Residential interior

Next-level interieurs

Onze gespecialiseerde vakkennis en ervaring zetten we ook in om villa’s, appartementen en penthouses te verrijken met de meest unieke en exclusieve interieurs. Wij laten elke designdroom tot leven komen in de realisatie van next-level creaties die turn-key worden opgeleverd en de woning omtoveren in een droomhuis.

Uniek

Voor iedere vraag een exclusief antwoord

Uw ideeën en ontwerpen worden door ons uitgewerkt in een technisch ontwerp en vertaald in een custom-made realisatie. Door de combinatie van grensverleggend vakmanschap en hoogwaardig projectmanagement kunnen we voor iedere ontwerpvraag een perfect passend antwoord bieden. Elk project is uniek en wordt door ons ook als zodanig benaderd. Dit uit zich onder andere in de vervaardiging van vele bijzondere details. Juist die details maken het verschil. Onze werkplaats is uitgerust met talloze geavanceerde machines, zoals een eigen spuiterij, CNC-freezer en machine om Corian mee te verwerken. Hierdoor kunnen we alles in eigen huis ontwikkelen en elk idee – hoe complex, innovatief en creatief ook – verwezenlijken en turn-key opleveren. U wordt bij iedere stap begeleid, zodat alles naar wens en binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.

Tell us your vision, we realise your idea. Tell us your vision, we realise your idea.

Twan en Twan zijn echte specialisten op het gebied van maatwerkinterieurs waarbij een hele hoge standaard de norm is. Daarom werk ik al bijna tien jaar graag met ze samen. Zeker als het gaat om uitdagende interieurprojecten waarbij aan kwaliteit geen concessies kan worden gedaan. Het team van Twans zoekt altijd naar de beste technische oplossing voor de ontwerpideeën van onze klanten. Dat resulteert in heldere werktekeningen met daarbij een duidelijke projectplanning. “Afspraak is immers afspraak”, bij Twans. De eindproducten zijn bijna altijd boven de verwachting van de klant. Daarmee kunnen wij ons samen met een partner als Twans onderscheiden. Ik kan wel zeggen dat Twans een partner is, een verlengstuk van onze organisatie.

Benny van Rooij

Projectleider - Cornelissen aannemingsbedrijf
SAMENWERKINGEN

Trots op onze samenwerkingen

Contact Residential interior

Neem direct contact op met Twan van den Heuvel

06 10 10 13 28
tvdheuvel@twans.nl

Contact us