3 februari kijkdag @twans: een kijkje achter de deuren bij Twans!
+31 (0)413 76 00 46
Residential interior

Next-level interieurs

Onze gespecialiseerde vakkennis en ervaring zetten we ook in om villa’s, appartementen en penthouses te verrijken met de meest unieke en exclusieve interieurs. Wij laten elke designdroom tot leven komen in de realisatie van next-level creaties die turn-key worden opgeleverd en de woning omtoveren in een droomhuis.

Uniek

Voor iedere vraag een exclusief antwoord

Uw ideeën en ontwerpen worden door ons uitgewerkt in een technisch ontwerp en vertaald in een custom-made realisatie. Door de combinatie van grensverleggend vakmanschap en hoogwaardig projectmanagement kunnen we voor iedere ontwerpvraag een perfect passend antwoord bieden. Elk project is uniek en wordt door ons ook als zodanig benaderd. Dit uit zich onder andere in de vervaardiging van vele bijzondere details. Juist die details maken het verschil. Onze werkplaats is uitgerust met talloze geavanceerde machines, zoals een eigen spuiterij, CNC-freezer en machine om Corian mee te verwerken. Hierdoor kunnen we alles in eigen huis ontwikkelen en elk idee – hoe complex, innovatief en creatief ook – verwezenlijken en turn-key opleveren. U wordt bij iedere stap begeleid, zodat alles naar wens en binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.

Tell us your vision, we realise your idea. Tell us your vision, we realise your idea.

Voor de realisatie van een uniek maar uitdagend interieurontwerp zocht ik een interieurbouwer die mij kon helpen. Waar anderen afhaakten door de complexheid van het project, was Twans direct enthousiast. Ze zagen het als een uitdaging om dit project te realiseren. Er werd meegedacht over de details en praktische zaken, iets wat voor mij als ontwerper erg belangrijk is. Het resultaat is verbluffend. Het ontwerp is 1 op 1 werkelijkheid geworden, mede dankzij het vakmanschap van Twans. Ook ben ik erg tevreden over de samenwerking. De lijntjes waren gedurende het gehele traject, van de tekentafel tot aan de bouw kort en er werd snel gereageerd en geschakeld. Voor mij is deze aangename kennismaking de start van een langdurige samenwerking!

Mirthe Janus

Interieurarchitect -
SAMENWERKINGEN

Trots op onze samenwerkingen

Contact Residential interior

Neem direct contact op met Twan van den Heuvel

06 10 10 13 28
tvdheuvel@twans.nl

Contact us